ALIN TIȘE: “Asistăm la o CIOLANIADĂ GREȚOASĂ în PNL”! De ce sare la atac președintele CJ

0

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, denunță “o ciolaniadă grețoasă în PNL” după ce liderii de la centru au stabilit cine sunt noii ministeriabili ai partidului.

Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid.

Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică.

Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul.

Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.

Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod.

Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă! Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți!

Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție!

Însă, trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă! Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL”, a scris Alin Tișe pe Facebook.

De ce a reacționat Alin Tișe

În PNL există tensiuni între președintele Ludovic Orban și mai mulți lideri ai filialelor din Transilvania care ar fi dorit să impună mai multe persoane în noul guvern negociat cu USR-PLUS și UDMR.

Pe lista ardelenilor se află de exemplu Lucian Bode (Ministrul Transporturilor), susținut de PNl Cluj, și bihoreanul Marcel Boloș (Fonduri Europene), susținut de Ilie Bolojan.