Alina Ceușan, prezentă la inaugurarea magazinului de peruci Belher din Iulius Mall Cluj-Napoca

0

Celebrul brand Belher organizează o petrecere glam cu ocazia deschiderii primului magazin de peruci și extensii din păr natural din Cluj-Napoca, aflat în incinta centrului comercial Iulius Mall. Situat la parter, lângă locul de joacă, magazinul invită iubitorii să celebreze frumusețea sub toate formele sale, creativitatea, culoarea și stilul. Alina Ceușan, blogger și influencer este invitata specială la inaugurarea magazinului.

Deschiderea primului magazin de peruci și extensii din păr natural din Cluj este marcată și de cele mai mari reduceri din an, dar și de numeroase premii. Astfel, marți, începând cu ora 18.00, Belher dă start evenimentului și oferă 25% reducere la toate produsele, doar pe 11 octombrie 2022. Mai mult, vor fi acordate nu mai puțin de 30 de cadouri primilor vizitatori, indiferent dacă vor achiziționa produse sau nu.

Petrecere în toată regula

De la eveniment nu vor lipsi muzica de petrecere – cunoscuți DJ vor crea atmosferă, gustările delicioase, băuturile spumante și surprizele numeroase pentru participanți. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu beauty advisors, să afle mai multe detalii despre produse și să le cunoască pe creatoarele celebrului brand, care a luat avânt în România.

Belher este în plină expansiune și a luat cu asalt marile orașe, deschizând în Cluj datorită cererii, un magazin cu tematică ce pune la dispoziție produse premium, ordonate pe categorii. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniu, creatoarele brandului au adus în România, în urma unei atente analize a pieței, o paletă largă de peruci, extensii din păr natural și accesorii pentru păr, care acoperă o plajă semnificativă. De la peruci și extensii din păr 100% natural, la cozi din fibră sintetică, împletituri din păr, șuvițe glitter, bretoane atașabile, elastice din păr și peruci VIP, care pot fi confundate realmente cu podoaba capilară naturală, toate într-un singur loc: Iulius Mall Cluj-Napoca.

Totodată, clientele se pot bucura de o experiență completă prin implementarea unui Beauty Bar ce oferă posibilitatea de a-și monta toate tipurile de peruci și extensii, dar pot beneficia și de servicii similare unui salon de înfrumusețare: vopsire, coafare, tratamente cu Botox pentru păr, Olaplex și numeroase servicii ca la coafor.

Magazinul de peruci și extensii din păr natural și accesorii, Belher, este alegerea numărul 1 a celebrităților de la noi din țară. Sute de produse au fost vândute încă de la apariția pe piață, atât către celebre nume din industria televiziunii, cât și producătorilor de filme – în lumea cinematografiei. Numeroși creatori de conținut, cât și stiliști de renume au apelat la produsele Belher.

banner