Aproape 100.000 de participanți la prima zi de Untold

0

Peste 90.000 de oameni au trecut, în prima zi, pragul festivalului Untold. Cei mai așteptați artiști au fost trioul 3 Are Legend, artistul britanic James Arthur, dar și dj-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediții ale festivalului.

„Am văzut în timp cum a crescut acest festival. De la an la an era tot mai mare și tot mai mare, iar anul trecut am zis că nu are cum să fie mai mare de atât. Și uite că am venit din nou, m-am urcat pe scenă și când am văzut stadionul plin, mi-am zis că este incredibil. Vă spun cu mare emoție că simt că sunt deja parte din familia Untold și pentru mine este cel mai important festival de peste an”, a declarat Tujamo.

Pe scena principală a urcat aseară și artista Tove Lo, duo-ul W&W, Smiley și Alex Parker. Și Dimitri Vegas&Like Mike au făcut stadionul Cluj Arena să vibreze printr-un dans sincron pe care l-au făcut alături de zecile de mii de oameni aflați în arenă.

„Cake me!” scria aseară pe pancardele tinerilor aflați în fața mainstage-ului. Steve Aoki și-a bucurat din nou fanii și le-a oferit cadou, la ediția aniversară UNTOLD, cele 12 torturi, pe care acesta le-a aruncat în public.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști.

banner