Arpad Sebesi va reprezenta USR PLUS în Consiliul Local Cluj-Napoca

0

USR PLUS are un nou consilier local în Cluj-Napoca. Este vorba de Arpad Sebesi. El a intrat în Consiliul Local după demisia lui Sergiu Hossu.

Acesta a renunțat la mandatul de ales local după ce a fost numit șef al Cancelariei Prim-Ministrului. Sergiu Hossu are, practic, rang de ministru.

Arpad Sebesi a urmat studiile universitare la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca unde, în 2009, obținut diploma de inginer Calculatoare și Tehnologia Informației. Pe parcursul carierei, a lucrat în cadrul unor companii de IT din Cluj, cum ar fi Arobs, Evoline, Accenture, ServusTech sau MSG.

A făcut parte din echipele de lucru a mai multor proiecte de anvergură internațională, printre acestea se numără: dezvoltarea unei platforme de internet banking pentru una dintre cele mai prestigioase instituții financiare europene; la site-urile de rezervări ale celor mai importanți actori de pe piata hotelurilor B2B; softurile de control ale unor sisteme de metrou; digitalizarea și automatizarea fluxului de recuperare postoperatorie a pacienților în Elveția; soluții de risk management pe baza de hărți GIS augmentate pentru companiile de transport din Statele Unite.