ATENȚIE: Numeroase persoane au fost păcălite cu bilete false la UNTOLD

0

În ultimele zile, numeroase persoane au raportat faptul că au fost victimele unor înșelăciuni, acestea au fost păcălite cu bilete false pentru festivalul de muzică UNTOLD. Victimele acestor escrocherii au cumpărat bilete dintr-o sursă neautorizată. Bineînțeles, biletele nu au fost niciodată livrate sau au fost livrate bilete false.

Aceste incidente neplăcute au dus la dezamăgire și frustrare pentru fanii muzicii care așteptau cu nerăbdare să participe la festival. Câțiva dintre cei păcăliți au făcut deja plângere la Poliție, însă procesul de investigare poate dura, iar recuperarea banilor este incertă.

Pentru a evita astfel de situații, vă recomandăm să cumpărați bilete doar de la surse oficiale sau de încredere. Deși prețurile pot fi tentante pe diverse grupuri de pe Facebook sau alte platforme de socializare, riscul de a fi păcălit este foarte mare.

Înainte de a cumpăra un bilet de la o sursă neoficială, verificați autenticitatea vânzătorului. Cereți detalii, cum ar fi o copie a facturii originale sau a confirmării de cumpărare. De asemenea, evitați plata în avans sau prin metode care nu oferă nicio protecție, cum ar fi transferul bancar direct.

Dacă aveți suspiciuni sau dacă ați fost victima unei astfel de escrocherii, vă încurajăm să raportați incidentul la Poliție. Împreună, putem contribui la stoparea acestor activități ilegale și la protejarea altor potențiali victime.

Rețineți: siguranța și satisfacția dumneavoastră sunt prioritare. Nu lăsați escrocii să vă strice bucuria de a participa la festivalul UNTOLD. Cumpărați inteligent, cumpărați în siguranță!

banner