Au dispărut OPT arbori de mari dimensiuni plantați recent de Primărie pe strada Partizanilor

0

OPT arbori de mari dimensiuni plantați recent de Primărie pe strada Partizanilor din cartierul Dâmbul Rotund au dispărut iar autoritățile au făcut o sesizare la poliție, a declarat viceprimarul Dan Tarcea în emisiunea lui Raul Chiș de la Via Cluj TV.

„Am avut pe strada Partizanilor o situație mai puțin plăcută, după ce am plantat arbori, am făcut un aliniament foarte frumos, un spațiu verde generos, au fost câțiva binevoitori care au înțeles că trebuie să ia 8 arbori, au furat practic 8 arbori, cu balot cu tot. Nu știu cum au reușit să îi scoată, balotul acela e destul de mare, copacul are 3 metri înalțime.

Nu i-a văzut nimeni de acolo. Oamenii de pe Partizanilor ne-a sesizat. Poliția se ocupă de acest lucru. Sunt cazuri izolate”, a declarat Dan Tarcea la Via Cluj TV.

Întrebat dacă nu cumva oamenii au eliminat copacii pentru că aceștia le-au blocat zonele de parcare, Dan Tarcea a oferit un răspuns negativ. El crede că autorii sunt din categoria celor care sustrag si bulbii de lalele care sunt plantate pe domeniul public.

În altă ordine de idei, viceprimarul de Cluj a declarat că miercuri încep lucrările de asfaltare la str Gheorghe Sion din Dâmbul Rotund. Detalii în emisiune.

banner