Au fost scoase la licitație peste 200 de trotinete electrice parcate ilegal – Află când va avea loc licitația

0

Primăria Cluj-Napoca va scoate la licitație peste 200 de trotinete electrice care au fost ridicate deoarecere au fost lăsate neregulamentar. Trotinetele au fost depozitate la sediul RADP din Someșeni de peste 6 luni și nu au fost revendicate de proprietari.

”Sunt în custodia RADP Cluj-Napoca, urmând a se demara procedura de trecere a acestora în proprietatea statului, prevăzută prin Legea 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

În momentul de față sunt depozitate 213 trotinete electrice la sediul RADP Cluj-Napoca, de pe strada Calea Someșeni nr. 2”, au declarat reprezentanții Primăriei.

După ce vor trece în prorietatea statului, adică a Primăriei, cele peste 200 de trotinete, abandonate de firmele Bolt și Lime, vor fi vândute la licitația care va fi organizată anul viitor.

Trotinetele electrice vor fi evaluate și se va stabili prețul pe bucată în funcție de starea în care se află. De asemenea, se ia în considerare varianta în care vânzarea se va facea la pachet.

Sursa: cluj24

banner