Au fost vândute peste 20.000 de bilete UNTOLD 2024 – Fanii sunt așteptați să se înscrie pentru următoarea rundă de bilete

0

Organizatorii UNTOLD au  pregătit inițial 10.000 de abonamente pentru prima rundă de vânzări. Peste 60.000 de fani înregistrați pe site-ul festivalului și-au dorit să achiziționeze abonamentele care le asigură intrarea în acest tărâm magic, cu mult mai mult decât s-ar fi așteptat.

Pentru că numărul celor care au intrat pe site să achiziționeze un abonament a fost extrem de mare, organizatorii au decis să ofere, mai multor fani, șansa de a cumpăra unul din abonamentele scoase la vânzare pentru ediția din 2024.

Astfel, au fost vândute peste 20.000 de abonamente, depășind cu mult numărul inițial pregătit pentru prima etapă de vânzări. Fanii UNTOLD sunt inivitați să se înregistreze pe https://untold.com/register, pentru că, în curând, o nouă rundă de vânzări va fi disponibilă pe site-ul festivalului.

În 2023, peste 420.000 de fani din întreaga lume s-au bucurat de cei mai mari artiști și DJ ai lumii și de experiențele oferite de festivalul care ocupă locul 3 în Europa și locul 6 la nivel mondial, festivalul UNTOLD.

banner