Autobuzele care tranzitează strada Dragalina vor fi deviate, iar două stații desființate temporar

0

Traseele mijloacelor de transport care tranzitează tronsonul de drum cuprins între strada Mamaia și strada Horea vor fi deviate, anunță Compania de Transport Public Cluj-Napoca. De asemenea, două stații de pe strada Dragalina vor fi desființate temporar, având în vedere că în zonă se execută lucrări la carosabil.

Pentru finalizarea părții carosabile de pe strada Dragalina, este necesară închiderea circulației pe tronsonul de drum cuprins între străzile Mamaia și Horea. Acesta este motivul pentru care sunt impuse restricții de circulație.

Potrivit reprezentanților CTP Cluj-Napoca, acestea vor fi aplicate începând de joi, 7 septembrie, ora 22:00 și până duminică, 10 septembrie, ora 24:00.

Stațiile de transport în comun ”Dragalina Nord” și ”Dragalina Sud” vor fi anulate, iar traseele autobuzelor care tranzitează str. Dragalina vor fi reconfigurate astfel:

  • Circulația autobuzelor de pe liniile 27 și 28 dinspre cartierul Grigorescu va fi deviată la ieșirea de pe strada Octavian Goga pe podul Napoca – Splaiul Independenței – strada George Barițiu – strada Horea;
  • Circulația autobuzelor de pe liniile 26, 26L, 27, 28, 28B, 41, 44 spre cartierul Grigorescu va fi deviată pe strada George Barițiu – Splaiul Independenței – pod Napoca – strada Octavian Goga.

De asemenea, pe tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și strada Mamaia va fi permis doar accesul riveranilor.

VEZI ȘI:

Prefectura Cluj: Mirosul nu vine nici de la CMID, nici de la găinațul din Aiton

A fost lansat un nou program de studiu la UMF Cluj- Înscrierile se vor desfășura până la data de 17 septembrie

Incursiune în capitala Daciei antice

 

 

 

 

 

 

banner