Beauty Days acum și la Cluj-Napoca

0

Pasiunea pentru frumusețe este o caracteristică întâlnită peste tot în lume, iar școala de formare profesională Atelierele ILBAH a oferit la sfârșitul săptămânii trecute șansa tuturor celor interesați de a lua parte la un eveniment care celebrează iubirea pentru acest domeniu. Patru workshop-uri gratuite dedicate frumuseții au avut loc la Cluj-Napoca.

Primul workshop din cadrul evenimentului a fost cel de automachiaj, susținut de make-up artist Andreea Leonte. Participanții au învățat să realizeze în mod corect un machiaj care are ca element-cheie eyeliner-ul și au acumulat informații esențiale oricărui pasionat de domeniul beauty care se află la început de drum.

Un alt workshop din cadrul Beauty Days Cluj-Napoca a fost susținut de hair stylist-ul Alexandra Bota, care le-a explicat participanților care sunt primii pași spre o coafură reușită. Oricine apreciază celebrele coafuri franțuzești de tipul „spic” sau „coadă de pește”, dar nu reușește să le realizeze a fost așteptat la acest atelier pentru începători.