Bogdan Pivariu: Floreștiul trece de la ideea de creștere la cea de dezvoltare

1

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, afirmă că există o nouă abordare a proiectelor urbanistice dezvoltate în cea mai mare comună din România. Potrivit unui studiu Colliers International, Floreștiul rămâne în topul celor mai atractive comunități din România pentru investitorii în domeniul imobiliar, în condițiile în care, în 2021, au fost date în folosință mai mult de 1.600 de noi locuințe.

Însă nu este vorba doar de o creștere a comunei, ci și de dezvoltare, spune primarul Bogdan Pivariu. Multe proiecte prevăd, de exemplu, construirea de grădinițe care să intre în administrarea autorităților, parcuri, locuri de joacă și chiar locuri de muncă în cadrul proiectelor dezvoltate pe suprafețe mai mari.

Primarul Bogdan Pivariu este de părere că dezvoltarea comunei va fi accelerată de realizarea unor mari proiecte precum cel al Spitalului Regional de Urgență. Banca Europeană de Investiții a anunțat deja că va finanța cu suma de 305 de milioane de euro pentru realizarea acestui spital, a cărui valoare este estimată la 500 de milioane de euro.

 

banner