Breaking news: Pacient cu Coronavirus, adus la Cluj!

0

Un pacient de 45 de ani din Maramureș a fost confirmat cu Coronavirus. Acesta se află, în acest moment, internat la Spitalul de Boli Infecțioase la Cluj. Bărbatul a fost, inițial, internat la Spitalul din Baia Mare, după ce a început să se simtă rău și să prezinte simptome respiratorii.

Din cauză că starea bărbatului s-a agravat, acesta a fost transferat la Cluj, unde i-a fost făcut testul pentru depistarea infecției cu Coronavirus. Rezultatul testului a fost pozitiv.

Anunțul a fost făcut la București, la scurtă vreme după ce autoritățile locale clujene (reprezentanții DSP, ai Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj și Prefecturii Cluj) au declarat, în direct la Via Cluj TV, că NU există niciun caz confirmat. Autoritățile medicale au declarat că au testat două persoane, printre care și maramureșeanul de 45 de ani și că așteaptă rezultatul testului.

Un alt caz de Coronavirus a fost confirmat la Timișoara. Este vorba despre o femeie de 35 de ani.

O veste bună totuși din București: Institutul Național de Boli Infecțioase „prof.dr. Matei Balș” a informat Ministerul Sănătății că pacientul din judetul Gorj a fost retestat in cursul zilei de astazi (vineri, 28 februarie – n.red.), testele având rezultat negativ.

banner