Călător în pandemie: află cele mai căutate locuri din România de la fondatorul Călătorinbascheți.ro

0

Co-fondatorul blogului de călătorii www.calatorinbascheti.ro, jurnalistul Sebastian Secan, a vorbit la România via Cluj despre țara magică, de poveste, care este România, despre cele mai căutate locuri pentru turism din această perioadă de pandemie, dar și despre cum poți „vinde” mai bine turiștilor o destinație mai mult sau mai puțin cunoscută.

Ați auzit de ”Tailanda de România”? Ei bine, este un loc frumos din țara noastră, de la Șuncuiuș, pe care nimeni nu s-a gândit să îl boteze așa până când cei de la Călătorînbascheți.ro nu au ajuns acolo și au scris și descris acest loc din Bihor.

Au făcut la fel cu sute de alte destinații din România, unele cunoscute, altele mai puțin știute de turiști.

Este vorba despre Laura Vereha și Sebastian Secan, co-fondatorii blogului de turism Călătorinbascheți.ro, care în acest moment are peste 1 milion de cititori pe lună, peste 200.000 de fani pe Facebook, aproximativ 27.000 de urmăritori pe Instagram și peste 100.000 pe TikTok.

Aflat într-un tur prin România, Sebastian Secan a făcut o oprire și la Cluj, după ce a vizitat Oradea și Băile Felix. Aflați din România via Cluj CE anume caută românii ca destinații de vacanță în pandemie, dar și ca facilități.

Turiștii mai precauți caută destinațiile de la munte, în locuri izolate, însă cele mai căutate pensiuni și hoteluri sunt cele care au piscină, spune Sebastian Secan. Totuși, marea rămâne în top-ul preferințelor românilor. Aflați mai multe din interviul cu Sebastian Secan.

banner