Care-i Fruntea? Ardeal, Maramureș sau Moldova? Vezi bătălia celor trei regiuni, la FSEGA

0

Sute de studenți asistă la spectacolul de Crăciun organizat în aula celei mai mari facultăți din România, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Studenții au pregătit colinde, scenete și cântece din regiunile folclorice din care provin. La finalul spectacolului, un juriu va decide ”cine-i fruntea”: Ardealul, Maramureșul sau Moldova. Vedeți cum s-au desfășurat ”ostilitățile” în Aula Victor Jinga:

Ca și în fiecare an, voluntarii familiei OST își dedică o parte din timpul lor liber pentru a readuce în fața noastră spiritul popular românesc pentru o cauză nobilă.

Dansuri tradiționale, colinde, scenete, bucate aduse tocmai din cămara gospodinelor din diverse zone ale țării, sunt doar câteva lucruri de care puteți avea parte la acest spectacol.

Pe parcursul serii au avea loc licitații pentru bunătățile culinare românești, iar banii adunați vor merge către cazul caritabil din acest an. Pe lângă pachetele de la licitații, doritorii pot să ia acasă preparate aduse de voluntari. În acest an, toate fondurile strânse vor fi redirecționate spre Asociația Casa David și Daniel, fondată de Rusu Lia, ce are ca scop organizarea și desfășurarea de activități de binefacere.

banner