banner

Ce proiecte vrea să ducă în Parlament reprezentanta TNL Cluj, Maria Forna

0

Președintele Tineretului Național Liberal Cluj, consilierul județean Maria Forna, a decis să participe la o nouă bătălie electorală. Ea candidează acum pentru un loc în Senat.

Maria Forna a propus pentru alegerile locale un proiect ambițios: a impus pe locuri eligibile, în fiecare unitate administrativ-teritorială din județ, câte un reprezentant al organizației de tineret. Acum, la alegerile parlamentare, candidații care provin din organizația de tineret a PNL ocupă, de asemenea, locuri fruntașe. Așa ar fi fostul primar interimar al Clujului, Radu Moisin, care deschide lista pentru Camera Deputaților, actualul președinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș, aflat pe locul doi pe aceeași listă, actualul deputat Sorin Moldovan, aflat pe locul 3, ori directorul Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean, aflat pe locul 5.

Maria Forna își propune să ducă în Parlament proiecte ambițioase, printre care dezvoltarea infrastructurii, susținerea unor proiecte precum centura metropolitană în regim de autostradă, trenul metropolitan sau metroul clujean, dar și digitalizarea administrației publice.

Ce alte proiecte mai propune Maria Forna, aflați din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner