Ce punem pe masa de Paște – Idei de la Yellow Menu

0

Perioada de dinainte și de după Învierea Domnului presupune tradiții aparte, inclusiv în domeniul culinar. Paștele este precedat de o perioadă de post, iar postul este cel mai strict în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. La finalul ei, după slujba de Înviere, urmează un adevărat festin. Pentru că Învierea este cea mai importantă sărbătoare creștină, oamenii se bucură de bucate alese împreună cu familia sau cu prietenii.

Însă ultimii ani au adus anumite schimbări. În primul rând, ritmul tot mai agitat al vieții lasă clujenilor mai puțin timp de gătit. Mai mult, a intervenit și pandemia, care impune restricții sanitare specifice.

În acest context, o soluție este cea a apelului la cei care și-au făcut din gastronomie o profesie. Echipa Yellow Menu a pregătit meniuri speciale pentru cei care țin post, însă clujenii au și posibilitatea de a comanda pachete pentru masa de Paște. Aceste pachete sunt destinate celor care au mai puțin timp pentru gătit, celor aflați în izolare din motive sanitare sau celor plecați în alte părții ale țării sau în străinătate și care vor să le ofere celor rămași la Cluj șansa de a se bucura de o masă de Paște așa cum se cuvine. Pachetul de Paște include ouă roșii, cozonac și alte surprize.

Mai multe detalii ne oferă Cristi Crețu, reprezentant al Yellow Menu, prezent în emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.


banner