Ce spune Dan Petrescu despre situația lui Mihai Bordeianu

0

În ciuda faptului că se plânge de subțirimea lotului pe care îl are la dispoziție, antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a evitat să apeleze la serviciile unuia dintre cei mai experimentați mijlocași pe care îi are la dispoziție. Mai multe publicații au speculat această temă și au scris că Mihai Bordeianu ar fi ieșit din calculele antrenorului pentru că ar fi deschis un litigiu împotriva CFR Cluj din cauza unor restanțe salariale. 

Potrivit SportinCluj.ro,Dan Petrescu a declarat că nu există vreo legătură între lipsa mijlocașului dintre titulari și disputa juridică.

„Bordeianu se antrenează, n-a lipsit la niciun antrenament, sunt mulțumit de atitudinea lui. Dar nu e cum am citit, că nu joacă fiindcă nu știu ce probleme are cu banii. Ce treabă am eu cu asta? Eu decid echipa în funcție de cine primește sau nu banii? Sau se bagă cineva peste mine, de ce joacă sau nu cineva?! Niciodată!

El se pregătește bine, e serios, dar nu mi se pare că este într-o formă extraordinară, iar alții sunt peste el și merită să joace. Mă bazez în continuare pe Bordeianu, eu l-am adus la CFR, dar trebuie să îmi demonstreze la antrenament, și poate că va juca și cu Farul. Fiindcă eu fac echipa doar după ce văd la pregătire”, a spus Dan Petrescu, pentru GSP.ro.

banner