Ce zboruri se reiau în iunie de la Cluj + Zboruri charter 2021 INVITAT, directorul Aeroportului, David Ciceo

1

Directorul general al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a făcut la Via Cluj TV o trecere în revistă a zborurilor care vor fi reluate sau operate în premieră de la Cluj în perioada următoare.

Wizz Air intenționează să reia 17 destinațiii din luna iunie – Memmingen, 3 iunie, Tel Aviv (5 iunie), Liverpool, 5 iunie, Birmingham, 6 iunie, Mykonos, 11 iunie, Creta, 12 iunie, Catania- Sicilia, 12 iunie, Zakynthos, 12 iunie, Nurnberg, 16 iunie, Hamburg, 20 iunie, Viena, 17 iunie, Berlin, 18 iunie, Larnaca, 18 iunie, Frankfurt, 19 iunie, Palma de Mallorca, 19 iunie, Bari, 19 iunie, Venetia, 19 iunie, Koln, 20 iunie, Karlsruhe, 28 iunie.

Bluer Air are programate pentru reluare o rută în mai, Londra Heathrow, în 28 mai, Larnaca în 3 iunie, Burgas, în 20 iunie, și Constanța, în 21 iunie.

Compania Lot Polish Airlines ar urma să reia zborul spre Varșovia din 29 mai. Există creșteri de frecvențe la Turkish și Lufthansa și noutatea care vine de la British Airways – Londra Heathrow, din 2 iulie.

Directorul general al Aeroportului clujean, David Ciceo, a vorbit și despre destinația Amsterdam, operată în premieră de pe Aeroportul Internațional Cluj, începând din 23 mai 2021, de către compania aeriană Blue Air.

Zboruri charter 2021 care vor fi operate de la Cluj

Vă prezentăm și lista zborurilor charter care vor fi oprtate de la Cluj cu precizarea că unele date ar putea fi revizuite din cauza restricțiilor sanitare.

Turcia, Antalya (operează).

Maroc, Agadir, din 20 iunie.

Grecia, Creta Chania, din 10 iunie, Rhodos, din 8 iunie, Zakynthos, din 1 iunie, Skiathos, din 29 mai.

Croația, Dubrovnik, din 11 iunie.

Tunisia, Enfidha, din 28 mai, Monastir, din 9 iunie, Djerba, din 23 iunie.

Egipt, Hurghada (operează), Sharm El Sheikh (operează).

Bulgaria, Burgas, din 13 iunie.

Constanța, din 21 iunie

Maldive (operat anterior)

David Ciceo a oferit în emisiune detalii despre noul centru de testare COVID 19 deschis în Aeroportul Cluj și despre parcarea amenajată de către instiuție. Pentru a afla tarifele, urmăriți emisiunea.