Centrul de vaccinare din Baciu funcționează din nou la foc continuu + Ce investiții anunță primarul Balázs János

0

Comuna Baciu are o rata a incidenței la 1000 de locuitori de 6.35 iar centrul local de vaccinare funcționează din nou la foc continuu pentru că a crescut interesul oamenilor pentru imunizare. Primarul comunei Baciu, Balázs János, a declarat la Via Cluj TV că centrul funcționează acum de la orele 8.00 la 20.00 pe ambele fluxuri.

Primarul comunei Baciu a evitat să se pronunțe dacă ar fi bine să continue școala în format fizic indiferent de rata de infectare din localitate dar spune că în cazul unei astfel de decizii autoritățile locale vor face toate eforturile necesare pentru siguranța elevilor, inclusiv achiziționarea de teste de salivă.

Guvernul decide vineri dacă școala va continua cu prezența fizică a copiilor chiar dacă rata de infectare este peste 6. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, se vor aplica măsuri suplimentare de siguranță sanitară, cum ar fi testarea copiilor prin metode non invazive (salivă).

În emisiunea de la Via Cluj TV, Balázs János a vorbit despre proiectele de infrastructură aflate în derulare în comună și despre cele planificate să se implementeze în viitorul apropiat. De asemenea, există vești bune și pentru părinții interesați de locuri suplimentare la grădiniță. Vă invităm să urmăriți emisiunea.