CFR Cluj a prezentat a treia achiziție a iernii

0

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Petar Mamic, jucător crescut de către Dinamo Zagreb și trecut ulterior pe la Frosinone, Inter Zapresic, Rijeka, Varazdin, Rakow, Podbeskidzie, Dragovoljac și Zalgiris.

„Bun venit, Petar Mamic!

Suntem bucuroși să anunțăm cel de-al treilea transfer al acestei ierni! Începând de astăzi, fundașul lateral Petar Mamic se alătură echipei noastre.

Cu peste 200 de meciuri în carieră, croatul a evoluat în țara natală pentru Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, HNK Rijeka, Varazdin, Lokomotiva Zagreb și Hrvatski Dragovoljac, în Polonia pentru Podbeskidzie, dar și în primul eșalon al Lituaniei la Zalgiris Vilnius, formație pentru care a bifat în ultimii doi ani 73 de apariții și 4 goluri.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări alături de CFR Cluj!”, au anunțat cei de la CFR Cluj pe rețelele sociale.

Cotat la 500 de mii de euro de către Transfermarkt, a jucat 52 de meciuri pentru Zalgiris în cele două sezoane petrecute în prima ligă din Lituania și a marcat patru goluri, potrivit Prosport.

 

 

banner