CFR Cluj l-a transferat pe kosovarul Meriton Korenica

0

CFR Cluj s-a înțeles cu Manisa FK pentru transferul kosovarului Meriton Korenica. Anunțul a fost făcut chiar de clubul din a doua ligă a Turciei. În vârstă de 27 de ani, fotbalistul kosovar este cotat la 400.000 de euro de către Transfermarkt și poate evolua pe orice poziție în ofensivă, însă preferă să evolueze în flancul drept.

Clujenii au efectuat până în acest moment 9 transferuri: Leo Bolgado (fundaș – de la Leixoes), Anton Kresic (fundaș – de la HNK Rijeka), Andrei Artean (mijlocaș – de la Apollon Limassok), Mohammed Kamara (mijlocaș – de la Hapoel Haifa), Adrian Păun (mijlocaș – de la Hapoel Beer Sheva), Beni Nkololo (mijlocaș – de la Al-Orobah), Simao Rocha (fundaș – de la Pacos Ferreira), Armend Thaqi (fundaș – de la FC Ballkani) și Kalifa Kujabi (mijlocaș – de la Frosinone).

”Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, echipa din prima ligă a României, pentru transferul jucătorului Meriton Korenca.

Vrem să îi mulțumim lui Meriton Korenica pentru serviciile aduse clubului nostru și să îi urăm succes în carieră”, a fost anunțul turcilor.

În cariera sa, Meriton Korenica a mai evoluat pentru formații precum KF Rahoveci, Shkendija Tetovo, Metalurg Skopje, KF Liria, FC Prishtina, FC Ballkani și Manisa.

Korenica a câștigat de trei ori titlul cu FC Ballkani (2021/22, 2022/23 și 2023/24), potrivit sport.ro.

 

banner