Chipciu, după victoria cu CSA Steaua: “Ei sunt sclavii Armatei!”

0
Foto: Gazeta Sporturilor

Meciul între FC Universitatea Cluj și CSA Steaua din Cupa României, care a avut loc ieri în stadionul din Ghencea, s-a încheiat cu o victorie pentru studenți. Scorul a fost 3-1 pentru “U” Cluj, cu marcatorii Alexandru Chipciu în minutul 27 și Filip Ilie cu două goluri în minutul 34 și 53. „Militarii” au acumulat un punct pe tabela de marcaj, prin atacantul Alexandru Boiciuc, în minutul 65. Alexandru Chipciu, extrema clujenilor, a fost numit “sclavul lui Becali” de către ultrașii CSA Steaua. Acesta a realizat niște declarații dure la adresa echipei, în urma meciului.

Alex Chipciu: ”Eu am câștigat ceva măcar la viața mea”

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu, cel care a deschis scorul, conform Gazetei Sporturilor.

Alex Chipciu a câștigat șapte trofee în tricoul celor de la FCSB, printre care se numără: trei titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României și o Supercupă. A bifat 169 de meciuri, 34 de goluri și 38 de pase decisive la echipă, între anii 2012 și 2016.

Declarațiile date înainte de conferință

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. – fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Alex Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat, conform Gazetei Sporturilor.

VEZI ȘI:

Planul lui Sabău, vizavi de duelurile cu CSA Steaua și FCSB

Gigi Becali a anunțat ce mutare va opera în primul 11, pentru meciul cu “U” Cluj

U-BT joacă astăzi împotriva Rapid București – Află ce spun “studenții”

banner