Planul lui Sabău, vizavi de duelurile cu CSA Steaua și FCSB

0

FC Universitatea Cluj se pregătește de deplasările care urmează zilele acestea. Primul meci, cu CSA Steaua, pentru Cupa României va avea loc joi, 28 septembrie, în Ghencea. Cel de-al doilea meci, cu FCSB, din Liga 1, are loc lunea viitoare, pe Arena Națională. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău se bazează pe revenirile jucătorilor Alex Chipciu și Dan Nistor.

“Chipciu și Nistor când nu joacă, se simte. Încă nu sunt refăcuți sută la sută, riscul accidentării e mare, eu aș fi vrut ca ei să joace doar câte 30 de minute cu Craiova. Amândoi vor juca 45-60 de minute în meciul de Cupă, joi, pentru a-i avea apoi la meciul cu FCSB în campionat”, a dezvăluit Ioan Ovidiu Sabău, conform Gazetei Sporturilor.

“Suntem departe de ceea ce ne dorim noi, încă! Nu suntem pregătiți de un alt nivel în momentul de față. Lucas Masoero are o atitudine impresionantă, are un fel extraordinar de a se dărui, m-a impresionat cum se implică, cum trage echipa după el. Clubul a adus mai mulți jucători de calitate, când vor fi toți la același nivel de pregătire, va fi bine”, a spus antrenorul, în urma remizei cu Universitatea Craiova.

Dan Nistor a marcat golul egalizator din partidă, în minutul 90+1, devenind al cincelea marcator din SuperLigă. “La Nistor e vorba de talent și foame în această meserie frumoasă!”, remarcă Ioan Ovidiu Sabău.

VEZI ȘI:

Noul mijlocaș al “U” Cluj a jucat la ambele mari rivale din Italia: AC Milan și Inter Milano

U-BT: Debut în forța pentru juniorii U15

Victorie pentru ”U” la Karpatia Horse Show

banner