Cine este actorul român care îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, în filmul „The Apprentice”

0
Foto: CNN Entertainment

Un român va interpreta rolul lui Donald Trump în anii tinereții în viitorul film „The Apprentice”. Este vorba despre Sebastian Stan (41 de ani), care la ora actuală este cel mai de succes actor român și în plină ascensiune la Hollywood. Filmul documentează ascensiunea tânărului Trump în anii ’70 și ’80, perioada în care acesta își construia afacerea imobiliară din New York.

Alături de Sebastian Stan vor juca și Jeremy Strong, 44 de ani, starul din „Succession”, care îl interpretează pe Roy Cohn, regretatul avocat și mentor al lui Trump, dar și actrița nominalizată la Oscar, Maria Bakalova, în vârstă de 27 de ani, care o va interpreta pe Ivana Trump.

Născut la Constanţa, Sebastian Stan este deja un nume peste Ocean. Celebritatea a dobândit-o odată cu interpretarea rolului „The Winter Soldier” în Universul Marvel, dar şi după ce l-a întruchipat pe toboşarul Tommy Lee în „Pam and Tommy”.

În aceste momente, Sebastian Stan este în plină ascensiune din punct de vedere profesional. Până în prezent, actorul român a obținut nominalizări la Emmy și Globul de Aur.

VEZI ȘI:

Celebrul comediant Mircea Bravo a fost implicat într-un accident

 

 

 

banner