Celebrul comediant Mircea Bravo a fost implicat într-un accident

0

Mircea Bravo, cunoscut ca și influencer și actor din Cluj-Napoca a fost implicat într-un accident în această dimineață. Incidentul s-a produs la Roșia, județul Bihor. În urma incidentului, soția însărcinată a lui Mircea Bravo a ajuns la spital.

Potrivit Poliției Bihor, Alina Fărcuța, un apel de urgență la 112 a semnalat incidentul la ora 9:23, ceea ce a determinat trimiterea la fața locului a unui echipaj de la Biroul Rutier Beiuș.

IPJ Bihor: “În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”.

În urma coliziunii, o pasageră a suferit răni aparent ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

“Circumstanțele concrete care au dus la producerea accidentului sunt în curs de investigare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, precizând că traficul local nu a fost afectat.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul implicat în incident este cunoscutul influencer și comediant, Mircea Popa, cunoscut profesional sub numele de Mircea Bravo.

Testele ulterioare, atât pentru alcool cât și pentru droguri, au dat rezultate negative pentru Mircea Bravo. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se bănuiește că Bravo ar fi ațipit în timp ce se afla la volan.

banner