Ciprian Deac a adus o nouă victorie pentru CFR Cluj

0

Ciprian Deac, mijlocașul care a devenit liderul CFR Cluj, continuă să își ia revanșa simbolică față de fostul antrenor al echipei clujene, Andrea Mandorlini, cel care l-a ținut pe banca de rezerve. Titularizat de noul tehnician, Adrian Mutu, Ciprian Deac a adus o nouă victorie pentru CFR Cluj, cu un gol marcat in extremis, potrivit SportinCluj.ro.

CFR Cluj a jucat în deplasare, la Petrolul Ploiești. Gazdele au deschis scorul și au terminat în avantaj prima repriză. Clujenii au egalat în minutul 52, prin Keita. Ciprian Deac a marcat golul victoriei, în minutul 94, după pasa dată de Peter Michael.

”Am arătat un fotbal bun în prima repriză care ne-a dat speranțe. Am fost viu și înainte de venirea lui Adrian Mutu, fotbalul te răsplătește dacă ești serios, am crezut în mine, în munca pe care o fac, în seara asta echipa a dat dovadă de caracter, am fost o echipă puternică, matură, care știe ce vrea, ne-a ajutat și Dumnezeu.

Se vede o diferență, eu cred că e și mâna antrenorului, a schimbat sistemul, ne vine mult mai bine, ne creăm mult mai multe ocazii, și cu domnul Mandorlini ne cream, dar nu reușeam să câștigăm, am avut și meciuri cu ghinion, dar norocul s-a întors pentru noi.

Nu mi-a fost teamă că va fi anulat golul meu de la final, știam cât de puternic e Michael în duelurile umăr la umăr. Presiune simt din 2005 la CFR Cluj, de când am venit, pentru că acest club își propune mereu să câștige minim un trofeu, e normal să fie presiune”, a declarat Ciprian Deac, la finalul meciului.

banner