Clujenii sunt așteptați la o seară de colinde de poveste alături de grupul MA RA MU

0

Grupul MA RA MU pregătește o serie de concerte speciale în luna decembrie 2023, în parteneriat cu Culture Street Records. Trupa cu un sunet unic și armonii originale va aduce bucurie și emoție prin colinde în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare și Sighetu Marmației. Fiecare concert va fi o experiență muzicală de neuitat, în care publicul va asculta cele mai frumoase colinde tradiționale în reinterpretări unice. Atmosfera sonoră a vocilor, completată de cea vizuală împletește cele două lumi: cea contemporană și cea arhaică. Află mai multe despre acest proiect de la Ligia Hojda, invitată la România via Cluj.

Fiecare detaliu a fost ales pentru ca vechiul și noul să se îmbine într-un mod firesc și natural, iar fiecare alegere muzicală a fost gândită în așa fel încât să existe unitate.

Grupul MA RA MU este format din: Francesca Hojda, Flavia Hojda, Ligia Hojda, Maria
Hojda, Iuliu Hojda, Pavel Ulici, Corneliu Ulici și Mircea Ardeleanu Jr.

„Muzica unește oamenii, Crăciunul unește familiile, iar sărbătorile de iarnă ne găsesc mereu
împreună. Aceasta a creat contextul pentru Seară de vorbe și colinde, primul video înregistrat în urmă cu trei ani.

În 2021, din dorința de a duce totul mai departe, s-a născut MA RA MU. Am lansat EP-ul “Bun gând” și am spus povestea fiecărui colind, printr-o succesiune de cinci videoclipuri. Am umblat prin sate să ascultăm poveștile bătrânilor și să culegem melodii uitate și știute numai de ei. Lucruri care deși au fost acoperite de ‘praful’ trecerii timpului, poartă cu ele istorii nespuse”, spune Pavel Ulici, actor și unul din inițiatorii trupei.

Pentru Crăciunul 2023, MA RA MU a pregătit un nou colind care va fi lansat săptămâna
aceasta pe toate platformele de streaming. Colindul 3 Păcurărei promite să fie plin de emoție și armonie, cu un suflu nou în peisajul colindelor românești.

Lista concertelor:

Timișoara, 15 decembrie, Târgul de Crăciun
Cluj, 20 decembrie, ora 19:00, Bruto, Record Park
București, 22 decembrie, ora 19:00, Sala I.C Brătianu
Baia Mare, 26 decembrie, ora 19:00, ATP Tech Center
Sighetu Marmației, 28 Decembrie ora 19:00, sala ‘George Enescu’

Biletele sunt disponibile pe EvTicket. Booking – robert@csrecords.ro; pentru informații suplimentare, scrieți pe adresa maramuproject@gmail.com.

 

 

banner