Comisarul european Corina Crețu, la Via Cluj TV: S-au schimbat 10 miniștri ai Transporturilor în mandatul meu!

0

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu, a dezvăluit, în emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean, faptul că sentimentele sale în relația cu Guvernul României au oscilat de la dezamăgire la disperare. ”Am lucrat cu cinci guverne, cu 10 miniștri ai Transporturlor și nici nu mai știu cu câți miniștri ai Sănătății. În ultimii trei ani, s-au schimbat 62 de miniștri. Nici o țară nu poate progresa în acest fel”, a declarat Corina Crețu.

Ea a mai declarat că nu există nici un proiect de infrastructură depus de Guvernul României pentru zona Moldovei. De asemenea, Corina Crețu s-a declarat contrariată de faptul că Guvernul a refuzat propunerea de a folos banii europeni pentru a realiza studiul de fezabilitate pentru autostrada Târgu-Mureș – Iași – Ungheni.

Comisarul european Corina Crețu va candida la alegerile din 26 mai pentru un mandat de europarlamentar din partea partidului Pro România. Ea a afirmat deja că, după validarea mandatului de europarlamentar, va opta pentru Parlamentul European și a adăugat că va activa în Comisia pentru Dezvoltare Regională, pentru a-și continua proiectele inițiate din calitate de comisar. Corina Crețu a mai fost vicepreședinte al Parlamentului European în mandatul pe care l-a avut între 2009 și 2014.

Corina Crețu îi îndeamnă pe români să meargă la vot în număr cât mai mare în 26 mai și să apere astfel parcursul european al țării noastre.