CONCURS: Câștigă bilete la We Love Retro!

0

Via Cluj TV te trimite la cel mare retro party din România, sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. (ora 21:00).

Retrăim împreună cele mai frumoase momente ale anilor 90 cu o producție de excepție marca Spotlights și câștigă unul dintre cele două bilete de intrare la eveniment!

Ce trebuie să faci?

1. Să fii prietenul nostru pe Facebook (like la pagină)

2. SHARE la postarea acestui articol pe pagina ta de Facebook

3. Lasă MESAJUL “Particip la concurs” pe PAGINA noastră de FACEBOOK, la postarea acestui articol

Cei doi câștigători vor fi anunțati în 23 noiembrie 2019, la ora 12.00, pe pagina noastră de Facebook. Invitațiile pot fi ridicate de la Sala Polivalentă, cu 30 de minute înainte de spectacol.

Despre eveniment:

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul Gangsters paradise,  piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995.

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor Got to Get It , Mr Vain.

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj Napoca un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

C Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul Shake that Azz a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum So Strung Out,Time is ticking away.

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile  Johnny B ,So Long Goodbye, Vision of Life, Once Upon A Time.

E-rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri “Max don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed”, “Willy use a Billy…Boy” și “Sex on the phone”. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia. Acum, 20 de ani mai târziu, duo-ul se întoarce plin de energie pentru a da un restart fenomenului retro!

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca. Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00!

banner