CONCURS: Terapie la -180 de grade pentru prelungirea vieții

0

Criosauna sau terapia la rece este una dintre terapiile recent aduse în România. Este o modalitate eficientă de refacere și de recuperare în cazul sportivilor după efort, precum și de îmbunătățire a performanței acestora, dar la ședințele de criosaună pot participa toți cei care doresc să slăbească sau să-și detoxifice organismul. Acționează direct asupra celulitei, accelerează metabolismul și reduce ridurile.

Află din emisiunea România Via Cluj care sunt cele mai importante beneficii ale criosaunei, dar și contraindicațiile acestei terapii și poți câștiga o ședință de criosaună.
Ce trebuie să faci? În postarea emisiunii de pe facebook te rugăm să adaugi un comentariu în care să enumeri două beneficii ale criosaunei pe care le-ai aflat din emisiune, precum și o contraindicație.
Ședința gratuită de criosaună este oferită de salonul CryoTherapy Center din Cluj-Napoca, iar câștigătorul concursului va fi anunțat vineri, 6 septembrie, la ora 14.00 pe pagina de facebook a Via Cluj TV.
Mai mult, miercuri, în data de 4 septembrie 2019, salonul împlinește doi ani de activitate. Cu această ocazie, pe parcursul întregii zile de miercuri, ședințele de criosaună vor fi reduse cu 50%. Mai multe despre evenimentul organizat cu ocazia aniversării aflați aici.