Cosmin Maier: Comuna Baciu va avea Parcul Industrial Tetarom 6 – Unde va fi amplasat concret

0

Comuna Baciu va avea un parc industrial de talie europeană. Parcul va fi administrat de compania Tetarom, deținută de Consiliul Județean Cluj, cea care a reușit să aducă în județ companii de talie mondială, precum Bosch, DeLonghi sau Emerson. Anunțul referitor la parcul industrial a fost făcut de candidatul PNL la Primăria Baciu, Cosmin Maier.

Candidatul PNL a precizat că își dorește ca în acest parc să fie amplasate industrii nepoluante, care să genereze locuri de muncă bine plătite. Practic, această investiție va relansa industria din toată partea de vest a județului.

Noul parc industrial va fi amenajat pe o suprafață de 49 de hectare de teren din satul Rădaia, a mai spus Cosmin Maier. Candidatul PNL pentru Primăria Baciu afirmă că noul parc industrial va fi conectat foarte bine la rețelele rutieră și feroviară, care vor fi dezvoltate cu ajutorul fondurilor europene.

Este vorba de proiecte precum Autostrada Transilvania, centura metropolitană în regim de autostradă ori trenul metropolitan. Aceste investiții vor rezolva și problema traficului rutier din Baciu și dintre Baciu și Cluj-Napoca.

Ce alte proiecte are Cosmin Maier pentru fiecare sat în parte aflați din emisiunea moderată de Claudiu Pădurean.