Cristi Balaj, clarificări despre situația de la CFR Cluj

0

Cu o singură victorie în ultimele cinci etape de campionat și zvonuri că în vestiarul CFR Cluj se trece printr-o criză, președintele Cristi Balaj a explicat situația clubului din Gruia. Acesta a lămurit că nu există nicio criză și a anunțat că se pregătesc noi transferuri.

„Nu e nicio criză la CFR, văd ca este băgat și Camora în discuție, deși el a fost accidentat, de aceea nu a fost introdus. Deac a jucat în ultimul meci, deși venea după o toxiinfecție și a slăbit multe kilograme. E de apreciat.

Și Deac, și Mandorlini au vorbit, au dat declarații, astfel ca nu este nimic de speculat aici. Noi vrem ca Deac și Camora sa își prelungească contractele, ne dorim ca ei să continue la echipă.

De ce nu am câștigat niciun meci în noiembrie? Păi, cum, dacă la 3-3 se anulează gol valabil (n.r. împotriva lui Poli Iași), iar la meciul cu UTA avem 18 șuturi spre poartă și 11 cornere…

Vă rog comparați cu cifrele FCSB din meciul cu Dinamo, au avut două cornere și mult mai puține șuturi la poartă. Un antrenor duce echipa până în careu și Mandorlini a făcut acest lucru.

Mai departe este inspirație. Vom face finisaje în iarnă. Vom aduce câțiva jucatori, cu siguranță și atacant, lucrăm deja la asta. Vor rămâne majoritatea jucătorilor”, a declarat Cristi Balaj pentru iAM Sport.

VEZI ȘI:

Decizia luată de oficialii lui CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB din Superligă – Ce suporteri au prioritate

 

 

banner