Cristian Ghinea: Actualul Guvern a ratat șase miliarde de euro din PNRR

0

Fostul ministru USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, susține o conferință de presă la Cluj, alături de președintele filialei județene a principalului partid de Opoziție, deputatul Oana Murariu, și de liderul filialei municipale, deputatul Viorel Băltărețu. Oana Murariu a declarat că USR a susținut proiecte în cadrul PNRR care pot aduce în Cluj 1,5 miliarde de euro.

Cristian Ghinea a declarat că PNL i-a înșelat pe clujeni că ar fi un adevărat partid liberal, însă ceea ce s-a întâmplat până acum demonstrează contrariul. Fostul ministru al Fondurilor Europene a adăugat că, anul viitor, românii vor trebui să aleagă între trei centre: unul naționalist, unul al actualului sistem și unul liberal de dreapta, modernizator, format din USR și din celelalte forțe modernizatoare de dreapta care îi se vor alătura în noul pol politic.

În privința PNRR, Cristian Ghinea a declarat că sunt zero șanse să mai intre anul acesta bani în România. El acuză actuala putere că a ratat plata a șase miliarde de euro, care ar fi urmat să intre în economia românească în acest an.


banner