Cum poți cere banii înapoi pe bilete și MESAJUL lui Edvin Marton după Kings on Ice de la Cluj

0

Reprezentanții firmei organizatoare a Kings on Ice Cluj-Napoca, Spotlights, au anunțat că vor returna banii doritorilor, din resurse proprii. Pot să își obțină banii înapoi cei care nu au participat la spectacolul Kings on Ice, din 08.12.2019, ora 9:30. Tot ce trebuie să facă este  să trimită un e-mail la adresa contact@entertix.ro cu urmatoarele informații:

  • Numărul de comandă, în cazul în care biletul a fost achiziționat și plătit prin card să specifice dacă refund-ul să fie realizat pe același card, în caz contrar să ofere informații de cont necesare procesării refund-ului.
  • În cazul persoanelor care au achiziționat bilete și nu au fost plătite cu cardul, să trimită pe langă numărul de comandă și datele de cont necesare (cont IBAN, nume titular cont).

Cererile o să fie procesate de catre firmele de ticketing în ordinea venirii lor. Pentru că trebuie verificată fiecare solicitare în parte și fiecare bilet, daca a fost sau nu utilizat în cadrul evenimentului de duminică, orgnaizatorii estimează o perioadă de 10 zile lucrătoare pentru procesarea tuturor cererilor. 

Mesajul organizatorilor

Spotlights, în calitate de organizator al evenimentului Kings on Ice Cluj-Napoca, a transmis spectatorilor următorul mesaj:  “Ne cerem scuze pentru disconfortul creat la eveniment, toate aceste neplăceri, au survenit exclusiv din vina firmei de producție a patinoarului“.

Show-ul Kings On Ice programat a avea loc în data de 7 decembrie, a fost amânat pe duminică, 8 decembrie, ora 9:30, din cauza întârzierii realizării patinoarului de către firma de producție din Ungaria. Aceasta a realizat de mai multe ori suprafața de gheață pentru evenimentul Kings On Ice, motiv pentru care organizatorii clujeni au și ales să colaboreze cu această firmă.

Neprofesionalismul acestei firme, a afectat munca din spatele evenimentului, începută de peste un an, de către echipa noastră. În calitate de organizatori, am oferit suport logistic, curent, utilaje, apă curentă, personal în plus pentru a ajuta la realizarea patinoarului și până sâmbătă la ora 18:00, firma de producție ne-a indus în eroare, garantându-ne că patinoarul va fi la standardele cerute de artisti și agreate contractual.

Show-ul nu a suferit nicio modificare, durata programului s-a datorat excluderii pauzelor programate inițial dintre momentele artistice, având în vedere că tot în aceași zi, avea loc și la Budapesta Kings On Ice.

Niciun patinator nu s-a accidentat, mulți dintre ei au participat și duminică seara în Budapesta, mai puțin Maria Acevedo si Alfonso Campa, cu momentul de acrobații aerian și Vanessa James și Morgan Cipres, artiști special veniți doar pentru Kings On Ice din Cluj-Napoca.  Pentru a confirma toate cele de mai sus, puteți urmari mai jos video-ul din partea artiștilor„, scriu organizatorii într-un comunicat.

banner