Cum poti transmite live evenimentul tau (P)

0
Transmisiune live realizata de Via Production la inaugurarea Spitalului Regina Maria Cluj
Transmisiune live realizata de Via Production la inaugurarea Spitalului Regina Maria Cluj

Via Production Cluj oferă servicii de live streaming pentru clienții care vor să își transmită evenimentele pe internet la calitate Full HD.

Transmisiunea se face din orice locație de pe teritoriul României, dar și în afara granițelor, cu 1-4 camere video, cu redarea sunetului la cele mai înalte standarde. Practic, aveți la dispoziție un adevărat studio de televiziune deservit de o echipă care are peste 15 ani de experiență în cele mai importante televiziuni din România.

Transmisiile live reprezintă o soluție ideală pentru situațiile în care anumiți clienti, furnizori sau parteneri nu pot fi prezenți fizic la evenimentele pe care le organizați.

Recomandăm transmisiile live în cazul lansării de servicii sau produse, pentru târguri și expoziții, seminarii, conferințe de presă, evenimente sportive, evenimente speciale și concerte, iar lista rămâne deschisă. În pauzele evenimentului, putem organiza emisiuni și interviuri cu participanții.

Transmisia evenimentului poate fi urmărită live pe YouTube, Livestream, Ustream, Facebook precum și pe site-uri prin embeduirea playerului.

Transmisia se poate face la cerere cu logo-ul clientului precum și cu alte elemente video, grafice sau text.

Materialul video rezultat în urma streamingului este pus la dispoziția clientului și poate fi folosit pentru promovare.

Cereți o ofertă:

Piața Ștefan cel Mare, nr. 4, Cluj-Napoca, Telefon: 0771 437 011, email redactie@viacluj.tv.