Cum să îți lansezi business-ul și ce strategie de comunicare e cea mai potrivită?

0

Creators.comm, comunitatea dedicată creatorilor de business și schimbării în comunitate, organizează un nou eveniment Creators.talks, în data de 20 martie, în Cluj-Napoca. Fie că te pregătești să lansezi un business, ești la început de drum sau activezi deja de ceva vreme în antreprenoriat, cu siguranță ai auzit de termenul de „strategie’’. Dar cât de bine știi ce înseamnă sau ce ar trebuit să conțină una? Află mai multe detalii de la co-fondatoarele Creators.comm, Valentina Ciolan și Andreea Chiuaru, invitate la Business Cafe de la Via Cluj TV.

Ce afli concret la eveniment?

  • ce conține o strategie de business și cum construiești una care să te ajute
  • cum treci de la ,,am o idee’’ la lansarea unui business
  • cum găsești răspunsurile la cele mai grele întrebări din business (cum aleg mixul de produse/servicii și cum navighez aspectele financiare?)
  • cum construiești o strategie de comunicare și la ce te ajută ea
  • cum crești vizibilitatea businessului tău și generezi vânzări cu ajutorul marketingului bine-făcut
  • cum să-ți comunici businessul când ai resurse limitate și care sunt cele mai eficiente canale în funcție de obiectivele tale

„Cu fiecare nouă ediție, ne simțim tot mai #unstoppable când vedem sala plină, iar discuțiile de după eveniment cu participanții ne demonstrează că construim cea mai grozavă comunitate de creatori din Cluj-Napoca! La cea de-a patra ediție, ne propunem să aducem mai multă claritate în afaceri pentru antreprenori și freelanceri, și să dezvoltăm strategii de comunicare aliniate cu strategiile de business! Promisiunea noastră pentru participanții este că vor pleca acasă cu răspunsuri clare la multe dintre întrebările lor, dar și cu conexiuni valoroase cu alți creatori din Cluj!”, spune Valentina Ciolan, co-fondator Creators.comm.

banner