Cum va fi organizat Women Rally în 2021, află detalii de la Laura Savu

0

De ce un raliu pentru doamne? ”Pentru că și femeile iubesc mașinile”, spune Laura Savu, fondatorul Women Rally.

În 2018 a avut loc prima ediție a Women Rally, care a strâns la start 32 de participante. În 2019, competiția a devenit Campionat Național, recunoscut de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Atunci competiția a avut trei etape, la Alba, Timișoara și Cluj-Napoca. Nici în 2020 nu a luat o pauză. Din contră, s-a extins și a avut etape la Timișoara, Cluj și București. Echipa Women Rally a introdus și o clasă pentru mașini electrice. Dacă, la început, doamnele concurau pe mașinile electrice puse la dispoziție de organizatori, acum ele intră în competiție cu mașinile electrice personale.

Pentru anul acesta, Laura Savu și echipa ei pregătește cel puțin trei etape pentru Women Rally, tot la Cluj, Timișoara și București. ”Dacă ne permite contextul pandemic, dorim să organizăm o etapă și la Sibiu”, a dezvăluit Laura Savu.

”Scopul actiunilor Women Rally este de a incuraja doamnele si domnisoarele sa isi depaseasca limitele intr-un cadru organizat si securizat, astfel incat sa aiba mai multa incredere in abilitatile lor la volan, in traficul de zi cu zi”, spune fondatoarea Women Rally.