Dan Tarcea: Supercom va colecta gunoaiele din Cluj-Napoca – Află de când

0

Firma Supercom va intra în activitatea de colectare a gunoaielor în întreg municipiul Cluj-Napoca, a transmis Dan Tarcea, viceprimarul Clujului. Compania Supercom este un lider în domeniul serviciilor de salubrizare din România, aceștia se concentrează pe furnizarea de servicii și soluții de mediu eficiente și fiabile.

Prin serviciile noastre de colectare, stațiile de transfer, centrele de reciclare și depozitele de deșeuri, ne concentrăm pe furnizarea de servicii și soluții de mediu eficiente și fiabile pentru a facilita reciclarea și eliminarea deșeurilor.

”Cele două firme care se ocupau de colectarea deșeurilor, Brantner și Rosal, au fost înlocuite în urma unei licitații de firma Supercom.

Cei care încă nu au contractele cu noua firmă, au 4 variante pentru a încheia contractele.

Fie merg la cele 3 locuri, pe Calea Dezmirului nr. 12, Constantin Brâncuși nr. 18 și Calea Mănăștur nr. 97, de luni până vineri între orele 8-17 și sâmbătă între 9-14, fie intră pe site-ul companiei, www.supercom.ro, unde pot încheia contractul și în format online.

Începând din această noapte, firma va prelua toate rutele Brantner și Rosal.

Suntem optimiști că lucrurile vor intra foarte repede în normalitate iar containerele vor fi înlocuite etapizat și vor fi puse containere noi. Nu se poate face într-o singură noapte înlocuirea containerelor sparte și uzate, va fi o perioadă de tranziție. În maximum o lună această înlocuire va finalizată, am stabilit totul astfel încât clujenii să nu aibă de suferit”, a spus Tarcea.

Acesta a explicat că 85% din program a rămas la fel, dar au fost introduse și rute noi, programul urmând să fie public, de joi, pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, iar fiecare clujean va putea vedea la ce oră vine mașina care ridică gunoiul.

”La nivelul municipiului sunt 125.000 de imobile”, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.

banner