De ce s-a apucat ambasadorul Danemarcei de cântat – un alt fel de diplomație

0

Pentru al patrulea an consecutiv, ambasadorul Danemarcei in România a compus un cântec de Crăciun, pe care l-a interpretat alături de personalul ambasadei și prietenii. Mesajul principal este cel de conștientizare a schimbărilor climatice. În plus, cântecul își propune să promoveze activitatea Asociației Magic, prin strângere de donații. Află mai multe despre toate acestea din interviul acordat Via Cluj TV de Ambasadorul Danemarcei în România, Excelența Sa Søren Jensen.

Ce ne facem cu schimbările climatice? Poate că ar trebui să cântăm despre ele!

Cunoscută drept campioană mondială la capitolul energie durabilă, Danemarca şi-a stabilit obiective ambiţioase pentru reducerea emisiilor de CO2. În România, Ambasada Danemarcei promovează experiența daneză ca pe o cale de urmat.

Pe lângă diplomaţia tradițională, mesajul este transmis şi prin cântec, marcând atât necesitatea de a acţiona împotriva schimbărilor climatice, cât şi sărbătoarea Crăciunului care se apropie!

Cântecul „Christmas Is Here” este compus de Dl. Ambasador Søren Jensen şi interpretat de personalul Ambasadei, alături de prietenii de la Federația pentru Mediu Curat, Asociația MAGIC, Europa FM şi JYSK România.

Vezi și:

Cântec de Crăciun cu mesaj ecologist, compus de Ambasadorul Danemarcei în România