Despre Flutter, cel mai în vogă limbaj pentru implementrea de aplicații noi și nu numai

0

Dintr-o multitudine de aplicații prezente in momentul de față, atât pe App Store pentru platforma IOs, cât și în Google Play pentru Android, având un sistem de operare diferit, implementarea aplicațiilor pe medii native și dezvoltarea pe ambele platforme, poate genera diverse probleme pentru dezvoltatori și soluționarea lor poate costa timp prețios.  Despre această problemă și cum să o evităm, aflați din dicuția cu Paul Bălan, Software Developer în cadrul companiei Axonsoft, intervievat de Georgiana Ardelean.

Paul este absolvent al Facultații de Matematică si Informatică din cadrul Universității Babeș Bolyai, din Cluj Napoca, momentan ocupă poziția de Software Developer în cadrul companiei Axonsoft, unde a urmat un Internship, care s-a finalizat cu o ofertă de muncă. Este pasionat de tehnologie, fotbal și ciclism si spune el: ”performanța e atunci când impui standarde”.

Află mai multe despre Flutter din video-ul de mai sus.

Dacă ai o idee de aplicație, Flutter iți pune la dispoziție instrumentele necesare pentru dezvoltarea întrun singur loc si expandarea pe mai multe platforme. În plus nu este necesar să învățați Android Java Studio și Swift pentru a crea aplicații mobile native deoarece Flutter este compatibil pe orice platformă. Dacă v-am stârnit interesul si doriți sa aflați mai multe detalii despre acest framework (cadru de lucru), puteți da click AICI, pentru că este open-source.

 

banner