Documentarul NASTY, despre viața lui Ilie Năstase, proiectat în premieră la Cluj-Napoca în prezența echipei

0

Mult așteptatul documentar NASTY, despre viața și cariera tenismenului Ilie Năstase, va avea o serie de proiecții speciale la Cluj-Napoca pe 17 aprilie, în prezența echipei de producție. Filmul va putea fi urmărit în aceeași seară la Cinema Victoria, Cinema Florin Piersic și la Cinema City Iulius Mall.

Îmbinând imagini de arhivă extraordinare și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker, NASTY spune povestea unui personaj unic. Și Phil Knight, co-fondatorul Nike, vorbește, într-un interviu exclusiv, despre relația cu Năstase, acesta fiind primul sportiv profesionist care a semnat un contract de reprezentare cu celebrul brand în 1972.

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu și distribuit de Transilvania Film. Producătorii NASTY sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max). 

În luna aprilie, NASTY va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara. Echipa de producție va pleca într-un turneu de promovare prin țară.

Primele imagini din NASTY au fost lansate pe rețelele de socializare @nasty.themovie (Facebook, Instagram & TikTok). Afișul filmului integrează un portret al tenismenului creat de artistul Roger Huyssen pentru a ilustra un interviu cu Năstase apărut în revista Playboy SUA din iunie 1977.

Proiecțiile vor fi urmate de sesiuni Q&A. Biletele au fost puse în vânzare online – https://transilvaniafilm.ro/nasty-bilete/

 


banner