Clujul va avea două târguri în decembrie: Târgul de Crăciun și Târgul de Iarnă

0

Cluj-Napoca aduce spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de oameni prin organizarea a două evenimente de iarnă: Târgul de Crăciun și Târgul de Iarnă Cluj-Napoca.

Începând cu data de 24 noiembrie și până pe 1 ianuarie, Piața Unirii se transformă într-un colț de rai numit Planeta Crăciun, unde sărbătoarea și bucuria iernii pot fi trăite zilnic.

Târgul de Crăciun, o tradiție îndrăgită în Cluj-Napoca, își deschide porțile pentru a-și împărtăși magia cu locuitorii și vizitatorii orașului. Decorurile festive, luminițele colorate și atmosfera caldă fac din acest loc unul magic, pregătit să aducă zâmbete pe fețele celor mici și mari.

Dar aventura nu se oprește aici. Începând cu data de 1 decembrie, clujenii și oaspeții orașului sunt invitați să exploreze Târgul de Iarnă Cluj-Napoca, situat pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Această extensie festivă a Planetei Crăciun promite o multitudine de experiențe magice, de la caruseluri la cabane încântătoare unde vizitatorii pot savura delicatese tradiționale.

Clujul invită pe toată lumea să ia parte la această călătorie festivă, ce promite să aducă bucuria și magia sărbătorilor în inimile tuturor. Este o ocazie minunată de a trăi spiritul Crăciunului într-un cadru de poveste, și de a crea amintiri neprețuite alături de cei dragi. Prin aceste evenimente, orașul continuă să-și consolideze reputația ca destinație de top pentru sărbătorile de iarnă.

banner