Donații de jucării din tribune direct pe teren, la meciul CFR Cluj – FCSB

0
CFR Cluj și FCSB se vor duela duminică în Gruia, într-o partidă din cadrul etapei a 19-a a Superligii de fotbal. Cu această ocazie, suporterii sunt invitați de către club să vină cu o jucărie de pluș pe care s-o arunce în teren, un cadou de Moș Crăciun pentru copiii fără posibilități. 

„Chiar dacă se anunță o vreme bună pe final de săptămână, la meciul cu FCSB ne dorim să plouă cu zâmbete pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. În luna decembrie, nu toți copiii au privilegiul unor sărbători cu adevărat fericite. Poate nu conștientizăm pe deplin impactul unor jucării în viața micuților, dar acestea reprezintă poate singura lor ancoră în inocența frumoasei copilării.

Duminică, la derby-ul cu FCSB, fii tu cel care aduce bucuria pe chipul unui copil! Pe lângă bilet, ia cu tine o jucărie de pluș și, la pauză, arunc-o în teren pentru micuții aflați în nevoie. Biletul îți va asigura accesul în tribună. Jucăria, însă, îți rezervă un loc în sufletul unui copil. Ne vedem cu toții în Gruia!”, au transmis reprezentanții CFR Cluj.

VEZI ȘI:

Patronul Ioan Varga, ultimatum pentru jucătorii de la CFR Cluj: „Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic”

banner