Patronul Ioan Varga, ultimatum pentru jucătorii de la CFR Cluj: „Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic”

0

Criza de rezultate de la CFR Cluj nu a rămas fără urmări. Finanțatorul Ioan Varga a anunțat o adevărată revoluție la clubul din Gruia. Patronul le-a adresat un ultimatum atât jucătorilor, cât și staff-ului tehnic. După ce echipa a pierdut partida cu Universitatea Craiova, scor 0-1, Ioan Varga a fixat un obiectiv măreț: fosta campioană trebuie să câștige următoarele patru meciuri. Patronul e pregătit să facă o adevărată „revoluție” în pauza de iarnă în cazul în care acest lucru nu se întâmplă.

Finanțatorul formației din Gruia le-a transmis un mesaj clar antrenorului Andrea Mandorlini, respectiv fotbaliștilor, în legătură cu așteptările sale.

„Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele patru meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau patru victorii în următoarele patru meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Bani pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. În cazul în care nu vom obține aceste puncte și nu vom avea patru victorii, va fi revoluție la CFR Cluj”, a declarat Ioan Varga.

Acesta a anunțat că în jur de 6-7 jucători vor pleca de la CFR Cluj, în cazul în care formația din Gruia nu câștigă în următoarele patru meciuri. Pe lângă duelul cu Rapid, ardelenii le înfruntă pe FCSB, Sepsi și „U” Cluj.

În ceea ce privește situația lui Andrea Mandorlini, patronul consideră că jucătorii sunt principalii vinovați. Acesta a asigurat că nu discută cu antrenorul italian despre o eventuală plecare din Gruia.

„Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca.

Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj. Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta.

Abia după aceea antrenorul. Până la urmă un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze.

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume.

Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”, a mai declarat Ioan Varga, pentru FANATIK.

Varga: „Vom aduce trei atacanți”

“În iarnă, le transmit fanilor lui CFR Cluj, dar și rivalilor noștri, vom aduce trei atacanți. Deja suntem în discuții avansate cu doi dintre ei. Pe al treilea îl căutăm. Momentan nu este nimic din România.

Vom aduce trei atacanți pentru că mingea nu intră în plasă, iar marea noastră problemă este că nu marcăm. Ne vom întări foarte puternic, voi băga bani în continuare și vă garantez că CFR Cluj se va bate până în ultima etapă pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru”, a clarificat patronul trupei din Gruia, pentru aceeași sursă.

VEZI ȘI:

Cristi Balaj, clarificări despre situația de la CFR Cluj

 

 

banner