Donează sânge și mergi la Untold și Neversea AFLĂ când ajunge caravana la Cluj

0

Campania Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, continuă și în acest an, între 8 august și 13 septembrie, cu cea de-a șasea ediție.

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an Campania, chiar dacă cele două festivaluri și-au amânat edițiile pentru anul viitor. Astfel, cei care donează sânge în timpul săptămânii, de luni până vineri, în toate centrele fixe din țară primesc un voucher valoric pentru achiziționarea unui abonament la UNTOLD 2021, în valoare de 10 euro sau în valoare de 20 de euro, pentru achiziționarea unui abonament la Neversea 2021.

Din motive de siguranță pentru cei care donează sânge, organizatorii împreună cu autoritățile medicale au decis ca în acest an caravana mobilă să se mute din spațiul public în centrele de transfuzii pe timpul week-end-ului, când în mod obișnuit era închis. Astfel, caravana mobilă va fi prezentă în 10 orașe timp de 10 week-enduri. În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland România câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

În acest an, cele 10 orașe în care se va desfășura caravana mobilă sunt: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș, Brașov, Ploiești, Sibiu, Iași și Craiova.  Centrele de transfuzii care vor fi deschise și în week-end sunt:

 • Cluj-Napoca – 8, 9 august;
 • București – 15, 16 august;
 • Timișoara – 22, 23 august;
 • Craiova – 22, 23 august;
 • Oradea – 29, 30 august;
 • Târgu Mureș – 29, 30 august;
 • Brașov – 5, 6 septembrie;
 • Ploiești – 5, 6 septembrie;
 • Sibiu – 12, 13 septembrie;
 • Iași – 12, 13 septembrie;
 • București- 12,13 septembrie

Donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00.

”Este un an care ne provoacă pe toți din toate punctele de vedere și un an în care spitalele și medicii se confruntă, pe lângă pandemie și cu o lipsă acută de sânge. Tocmai de aceea am decis să continuăm campania Blood Network și în acest an. Ne dorim să creștem numărul de donatori și îi îndemnăm pe toți cei care pot să doneze sânge să vină în centrele de donare și cu acest gest atât de simplu, să salveze vieți”, a declarat Edy Chereji, director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

În funcție de festivalul la care vor să ajungă, fanii care donează sânge trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network și să completeze formularul solicitat, însoțit de o fotografie cu adeverința de donator.

Anul trecut, peste 6.000 de persoane au donat sânge, în campania Blood Network, care s-a desfășurat în 9 orașe din țară.

 

 

banner