După decizia închiderii piețelor a crescut cererea de produse agroalimentare vândute online

0

Platforma de vânzare online a produselor tradiționale locale lansată de Consiliul Județean Cluj, respectiv magazinprodusdecluj.ro, a înregistrat în ultima perioadă o creștere exponențială a vânzărilor.

Aceasta a avut loc în contextul măsurilor de securitate sanitară recent impuse de autoritățile centrale în vederea limitării răspândirii infecției cu SARS-Cov-2.

Numărul comenzilor efectuate pe platforma online www.magazinprodusdecluj.ro s-a triplat. Pentru a putea onora în timp util toate comenzile plasate pe platformă, a fost luată decizia de a crește frecvența livrărilor la două zile pe săptămână – marți și vineri.

În cazul în care numărul comenzilor va continua să crească, există chiar posibilitatea ca produsele să fie livrate zilnic.

De asemenea, având în vedere interesul tot mai crescut pentru produsele locale clujene, comandate și livrate de la producători, dar și diversificarea cererii, se analizează posibilitățile de extindere a ofertei.

În prezent, www.magazinprodusdecluj.ro cuprinde produsele a aproximativ 30 de antreprenori care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, sucuri, ciocolată artizanală, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală, etc.

Produsele pot fi vizionate și comandate direct de pe platformă, plata fiind făcută direct cu cardul.

Livrarea este gratuită la comenzi de peste 150 lei, în municipiul Cluj-Napoca și în întreaga Zonă Metropolitană.

banner