Echipa Alternativa Dreaptă vrea să promoveze în Parlament valorile conservatoare

0

Partidul Alternativa Dreaptă dorește să promoveze în Parlament valorile conservatoare. Este vorba de valori conservatoare europene și euroatlantice.

Alternativa Dreaptă este un partid membru al alianței conservatoare europene, iar la Cluj mizează pe candidatura unor persoane care doresc să reformeze Constituția și legislația electorală, pentru a oferi cât mai multă libertate alegătorilor și pentru a oferi mai multe șanse partidelor mici.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de experta în marketing Adela Mîrza, copreședinte la nivel național al acestei formațiuni politice.

La Senat, lista este deschisă de scriitorul Florin Vasile Șomlea. El a fost, timp de patru mandate, consilier județean în Bistrița-Năsăud. Timp de patru ani, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, iar acum este coordonatorul pe Transilvania al Alternativei Drepte.

El este secondat de artistul liric Dan Dumitrana. Acesta este fondatorul Coralei Regale Transilvane și membru activ în Clubul Monarhiștilor Clujeni și în Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

Mai multe detalii despre proiectele membrilor Alternativei Drepte, în emisiunea Vot pentru Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner