ECONOMIA ÎN PANDEMIE: Când va fi cel mai bun moment să investești în imobiliare la Cluj INVITAT SORIN POPA

0

Sorin Popa, consultant în investiții și CEO CS Invest Consulting, a vorbit într-o emisiune la Via Cluj TV despre dificultățile prin care trece economia în timpul pandemiei COVID 19 și despre oportunitățile de investiții în imobiliare care pot să apară în perioada care va urma.

În ceea ce privește forța de muncă, predicția lui Sorin Popa este că majoritatea celor care au plecat în șomaj tehnic au plecat pe termen scurt și în urma unei situații artificiale create de stat, care a preluat anumite costuri salariale.

În domeniul construcțiilor, de exemplu, există lucrători reveniți în țară care se vor angaja pe șantierele din România. Acest lucru înseamnă servicii de mai buna calitate, în condiții de costuri eficientizate, spune CEO al CS Invest Consulting.

În ceea ce privește criza HORECA, Sorin Popa crede că locațiile de bună calitate vor avea în continuare clienți și că românii vor redescoperi destinațiile interne de vacanță, cu condiția să crească nivelul serviciilor.

Sorin Popa a vorbit în emisiune despre oportunitățile din imobiliare care vor apărea pentru marii și micii investitori. Detalii în emisiune.