Elevi stresați de examene? Un terapeut clujean îi învață cum să își gestioneze emoțiile, dar și cum să învețe

0

Un terapeut din Cluj, Cristina Varo, s-a oferit, în mod benevol, să îi pregătească emoțional și mental pe elevii care au examene anul acesta, fie că e vorba de Bacalaureat sau Evaluarea Națională. Ea organizează sesiuni online, de două ori pe săptămână, în care îi ajută pe elevi să își gestineaze emoțiile, dar și strategii de învățare mai eficientă.

Ce strategii folosește teraputul clujean în a-i determina pe elevii aflați în fața unor examene importante pentru parcursul lor ulterior aflați de la Cristina Varo.

În contextul izolării și al incertitudinii cu care ne confruntăm cu toții, ea vrea să îi ajute pe cât mai mulți dintre elevi să fie pregătiți din punct de vedere mental și emoțional. Așa că timp de două ore pe săptămână, este dispoziția lor, pe pagina ei de Facebook, lunea și miercurea de la 18:00.

Despre Cristina Varo

Cristina Varo este terapeut, trainer în relații și coach. În ultimii 19 ani a lucrat cu diverse categorii de persoane, de la antreprenori și angajați din firme, până la deținuți, oameni aflați în ultima fază a vieții, victime ale violenței domestice, copii și adolescenți, dar și persoane care suferă de depresie, anxietate sau care au diverse dependențe.

În munca ei, îi ajută pe cei din jur să ajungă la o stare de bine și să se mențină acolo.

Această inițiativă se califică pentru #faptebune.