Emil Boc a câștigat al 5-lea mandat – AFLĂ CINE e pe locul 2

0

Câștigătorul alegerilor locale din 2020 este candidatul PNL Emil Boc, cu peste 70% din voturi. Acesta își va începe, după validarea rezultatelor, cel de-al cincilea mandat de edil la Cluj-Napoca.

Pe locul 2 se află reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, cu aproape 8 de procente. Acestea sunt date parțiale. Vom reveni cu configurația completă pe măsură ce Biroul Electoral Județean va aduna toate datele din teren.

Am votat cu acea echipă care are viziunea şi proiectele necesare să menţină Clujul pe primul loc, să aducă investiţii şi locuri de muncă bine plătiti, am votat cu acea echipă capabilă să unească şi nu să dezbine, care menţine Clujul în Liga Campionilor în materie de inovare, care modernizează Clujul în toate domeniile prin creşterea calităţii vieţii prin educaţie, sănătate, infrastructură. Acest oraş este puternic datorită oamenilor lui şi am votat cu acea echipe care ştie să pună în valoare oamenii şi resursele”, a declarat Emil Boc la ieşire de la secţia votare.

Vedeți mai jos procentele obținute de primii 6 candidați:

Emil Boc, PNL – 74,72%
Emanuel Ungureanu, Alianţa USR PLUS – 7,95%
Csoma Botond, UDMR – 7,30%
Valentin Cuibus, PSD – 4,68
Fiţiu Avram, PMP – 1,50%
Paul Siserman, ALDE – 0,36%

La Consiliul Județean pe primul loc este PNL și candidatul Alin Tișe, care își păstrează mandatul. Vom reveni cu cifrele de îndată ce vor fi publice.

banner